Γεννήθηκε δυνατό

Παγκόσμια πρώτη για τον επεξεργαστή Snapdragon 650, υψηλής πυκνότητας μπαταρία 4050mAh

Όταν πρόκειται για κινητά τηλέφωνα, η καλύτερη απόδοση, συνήθως συνεπάγεται και υψηλότερο κόστος, ενώ η μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία, μεγαλύτερο βάρος. Αντίθετα με τα παραπάνω το Redmi Note 3 έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία αιχμής, διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι μόλις 164g και 8.65mm.

Ασφάλεια και ιδιωτικότητα,
στα χέρια σας.

Ανακαλύψτε τις νέες δυνατότητες χρήσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Redmi Note 3. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας με ένα μόλις άγγιγμα, κρύψτε απόρρητα αρχεία ή κλειδώστε εφαρμογές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό άγγιγμα για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.

 • 0.3s γρήγορο ξεκλείδωμα
 • Απόκρυψη folders
 • Κλείδωμα Apps

Ασφάλεια σε επίπεδο chip

H ασφάλεια είναι κύρια προτεραιότητα στο Redmi Note 3.
Τα χαρακτηριστικά του δακτυλικού αποτυπώματος αποθηκεύονται στο hardware της συσκευής, χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές. Κανένα λογισμικό ή άτομο δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση ή να αντιγράψει το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Ούτε ακόμα και εσείς.

Άμεση ευχαρίστηση

Η άμεση εκκίνηση των εφαρμογών στο Redmi Note 3 είναι μόνο η αρχή. Η αναπαραγωγή Video και τα γραφικά στα παιχνίδια είναι εξίσου καταπληκτικά, χάρη στον 16-πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 650 και το νέας γενιάς Adreno 510 GPU. Προσθέστε σε αυτά τα χαρακτηριστικά και την dual-channel RAM και βλέπετε γιατί η απόδοση είναι μοναδική.

 • Snapdragon 650 64-bit CPU

  Βρισκόμαστε στην εποχή των 64-bit. Το Redmi Note 3 διαθέτει δύο A72 πυρήνες και τέσσερεις A53 πυρήνες για να εκτελεί όλες τις απαιτητικές λειτουργίες του αμέσως, εκτελώντας ταυτόχρονα απλούστερες εργασίες στο background για να διαχειριστεί καλύτερα την μπαταρία.

 • Υψηλής απόδοσης επεξεργαστής γραφικών

  Ο νέας γενιάς επεξεργαστής γραφικών Adreno 510 αλλάζει την εμπειρία στα απαιτητικά 3D παιχνίδια, όπως το Asphalt 8.

 • 2GB / 3GB dual channel RAM

  Ένας καλός επεξεργαστής, χρειάζεται και καλή μνήμη. Η μνήμη που χρησιμοποιεί το Redmi Note 3 χρησιμοποιεί δύο κανάλια επικοινωνίας με τον επεξεργαστή, αντί για το σύνηθες ένα, παρέχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα.

 • 16GB / 32GB Flash

  Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας videos, παιχνίδια, βιβλία και τραγούδια, όπου κι αν πάτε. Με εντυπωσιακή διαθέσιμη μνήμη αποθήκευσης ότι έχει σημασία για εσάς, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Ανεβάστε ταχύτητα

Παίξτε για να κερδίστε, με την σωστή στρατηγική και πιο σημαντικό, με το σωστό τηλέφωνο. Η υψηλή ταχύτητα και η άμεση απόκριση είναι η βάση για να κερδίζετε κάθε μάχη.

 • Asphalt 8

Το τελευταίο τηλέφωνο που θα μείνει από μπαταρία

Με την μεγάλης πυκνότητας και διάρκειας ζωής μπαταρία των 4050mAh, του Redmi Note 3, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι θα είστε ο τελευταίος από την παρέα που θα ξεμείνετε από μπαταρία. Επιπλέον, αξιοποιώντας ειδική τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, εξασφαλίζεται τη φόρτιση του 50% της μπαταρίας σε μόλις μία ώρα.

 • 14h

  GPS navigation

 • 32h

  Speaker music playback

 • 60h

  Headphones music playback

 • 264h

  4G standby

Καλωσορίσατε στην εποχή του LTE

To Redmi Note 3 υποστηρίζει όλα τα LTE δίκτυα, και ταχύτητες download έως 300Mbps. Η υποστήριξη 4G dual SIM σας επιτρέπει την πρόσβαση σε 4G και από τα δύο SIM slot. Απλά επιλέξτε από τις ρυθμίσεις πια κάρτα θέλετε να χρησιμοποιείτε για κλήσεις και ποια για τα δεδομένα σας.

 • Full LTE support

  Supports all LTE networks

 • 4G Dual SIM

  Dual SIM, dual standby

 • 802.11ac

  Dual SIM, dual standby

Απολαύστε υψηλής ποιότητας ήχο.

Ο υψηλής πιστότητας HD ήχος στο Redmi Note 3, σα προσφέρει μία καταπληκτική ακουστική απόλαυση. Ο ήχος, η ποιότητα και η χροιά του προσαρμόζεται στο είδος της μουσικής που ακούτε. Οι live εμφανίσεις ακούγονται δυνατά και ζωντανά, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα σόλο της κιθάρας και την ένταση της συναυλίας.

Universal Remote Control

To Redmi Note 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως remote control για όλες σας τις συσκευές. Ο αναμεταδότης υπέρυθρων ακτινών βρίσκεται στο εμπρός μέρος του τηλεφώνου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Mi Remote και να ξεκινήσετε να συνδέετε την τηλεόραση, τα air conditioners, τους projectors και όλες τις άλλες συσκευές σας. Λειτουργεί με χιλιάδες μάρκες και μοντέλα για να κάνετε τα πάντα πιο εύκολα