Πάντα τέλεια

5.5" full HD οθόνη

Με την πρώτη ματιά, μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι η οθόνη του Redmi Note 3 είναι καταπληκτική. Χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες για να προσαρμόζει την αντίθεση και τη φωτεινότητα στο περιβάλλον. Ακόμα και κάτω από το πολύ έντονο φως της ημέρας θα μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες και να βρείτε τον προορισμό σας.
Η επισκόπηση των ειδήσεων το βράδυ, είναι πιο άνετη από ποτέ με την επιλογή της λειτουργίας νυχτερινής οθόνης, ενώ το διάβασμα γίνεται ξεκούραστο με την επιλογή της λειτουργίας οθόνης διαβάσματος, που μειώνει το μπλε φως και προστατεύει τα μάτια από την κούραση. Και βέβαια είναι μία οθόνη φτιαγμένη για να απολαμβάνετε 1080p Full HD βίντεο.

  • 5.5inch
  • 1080p
Sunlight Display

Δείτε κάθε λεπτομέρεια στον δυνατό ήλιο

Πείτε αντίο στην αντανάκλαση και δείτε καθαρά κάθε λεπτομέρεια με την οθόνη Sunlight. Αναγνωρίζοντας αυτόματα το φως του περιβάλλοντος χώρου, προσαρμόζει δυναμικά την αντίθεση σε όλη την οθόνη, λαμβάνοντας υπόψη ξεχωριστά τα σκοτεινά και φωτεινά σημεία, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε πεντακάθαρα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Χωρίς την Οθόνη Sunlight

Με την Οθόνη Sunlight

Λειτουργία Νυχτερινής οθόνης

με προσαρμογή της φωτεινότητας

Νέες εργασίες, ασφυκτικά deadlines – υπάρχουν πολλοί λόγοι που σας κρατούν ξύπνιο τη νύχτα. Με τη λειτουργία νυχτερινής οθόνης, το Redmi Note 3 μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης, έως και 1cd/m² για ξεκούραστη θέαση. Αυτό είναι 5 φορές λιγότερο από τα άλλα τηλέφωνα, δίνοντάς σας καλύτερο έλεγχο της φωτεινότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Χωρίς τη λειτουργία οθόνης νύχτας

Με τη λειτουργία οθόνης νύχτας

Reading mode

Προστατέψτε τα μάτια σας με τη λειτουργία οθόνης ανάγνωσης

Όλα τα τηλέφωνα εκπέμπουν ένα μπλε φως που μπορεί να προκαλέσει κούραση στα μάτια. Η επιλογή της οθόνης ανάγνωσης προσβλέπει στη μείωση της κούρασης κατά την ανάγνωση με την ελάττωση του μπλε φωτός στην οθόνη. Αυτό δημιουργεί μία υποκίτρινη επιφάνεια, που μοιάζει πολύ με την επιφάνεια του χαρτιού. Δεν είναι εύκολο να μην είμαστε πια τόσο συνδεδεμένοι με τα τηλέφωνά μας, μπορούμε όμως να επιλέξουμε πόσο θέλουμε να κουράζονται τα μάτια μας.

Βελτιωμένος ύπνος

Το μπλε φως ενισχύει την έκκριση μελατονίνης, που είναι κακό για τον ύπνο. Η επιλογή οθόνης ανάγνωσης περιορίζει το μπλε φως, έτσι μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα.

1080p IPS full laminated οθόνη

Ποτέ μην σταματάτε να ανακαλύπτετε

Οι οθόνες των κινητών μας είναι τα παράθυρά μας στον κόσμο. Γι’ αυτό και το Redmi Note 3 διαθέτει μία 1080p full HD καταπληκτική οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 και 403 PPI για μοναδική καθαρότητα. Η τεχνολογία in-plane switching (IPS) παρέχει μία ευρεία 178° γωνία θέασης. Είναι full laminated, έτσι τα χρώματα βγαίνουν δυναμικά, δημιουργώντας μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Fully-laminated display

The glass, touchscreen and LCD display sit closely against each other to prevent light from being refracted. This enhances your viewing pleasure, making the bright colors stand out while making the screen even thinner.

Τεχνολογία ευρείας θέασης

Με γωνία θέασης 178°, όλα τα χρώματα φαίνονται ολοζώντανα, από όποια γωνία και εάν βλέπετε την οθόνη. Τώρα μπορείτε να βλέπετε ταινίες και φωτογραφίες μαζί με τους φίλους σας και να απολαμβάνετε όλοι την ίδια ωραία εικόνα.